Prywatny Serwer Metin2
Moderatorzy: Rockabilly, Skorup
Hao napisał(a):Potęga nie wiesz jaką pełnie funkcje to się nie wypowiadaj a może napisać Ci to w języku skandynawskim jakim dialektem operujesz bym mógł dosadnie Ci to wytłumaczyć?
Prawda jest taka że każdego nie wk zabawa gm, czy inne widzi mi się tylko po prostu stan serwera i ma to swoje ujście na forum.
Trzeba czekać znajdźcie sobie inne zajęcia lub serwery wystarczy wam wujek google ;)
cisiel22 napisał(a):"idem"? Jak rozumiem jesteś ze wsi??
DiamondGirl♥ napisał(a):cisiel22 napisał(a):"idem"? Jak rozumiem jesteś ze wsi??
Ja prdl . x D .
Jaki kolo ; dd .
Tak się tylko mówi....- .-
Boshe O_o .
Nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz okaaayy. ? ;]
Bo po piśmie niczego nie poznasz ^.-
A i sorry, nie jestem ze wsi bo ja tam nwm jak mówią .
Oj, widzę, że Ty lepiej wiesz ; )))
Potega napisał(a):DiamondGirl♥ napisał(a):cisiel22 napisał(a):"idem"? Jak rozumiem jesteś ze wsi??
Ja prdl . x D .
Jaki kolo ; dd .
Tak się tylko mówi....- .-
Boshe O_o .
Nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz okaaayy. ? ;]
Bo po piśmie niczego nie poznasz ^.-
A i sorry, nie jestem ze wsi bo ja tam nwm jak mówią .
Oj, widzę, że Ty lepiej wiesz ; )))
Wiesz co chciał bym do tego dodać spójrz na swoje wypowiedzi na temat GA a teraz Piszesz nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz.Nic więcej dodać nic ująć Pozdrawiam
Misiak napisał(a):Serwerek się stoczył było napisane że będzie włączony najpózniej 09.05.2012 a tu gówno, serwerek dalej OFF. Więc kończę grę gdyż administracja nie ogarnęła serwera w wyznaczonym czasie a dłużej czekać nie będę. Siemanko wszystkim. Miłego czekania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości