Nasz 'Kochany' GM ^.-

Moderatorzy: Rockabilly, Skorup

Re: Nasz 'Kochany' GM ^.-

Postprzez DiamondGirl♥ » niedziela, 6 maja 2012, 21:07

dieman napisał(a):a co wy myslicie ze GM tylko bedzie wam jakies eventy robil? GM tez człowiek i musi sie rozerwac :D

Emm no dobrze, rozumiem ale kurde, nawet GM nie powinien bic graczy...
Moze sie rozerwać ale nie w taki sposób, bo emm no nwm może to innych irytować ?
A gdzie rozrywka dla graczy?:)
I tak serwer ledwo stoi, to on zamiast no nwm, jakąs atrakcje.. wymyslic CO KOLWIEK to nieee, on woli jeszcze bardziej dobić graczy, dowartościować się, że pobije kogoś..
Nick: DiamondGirl ™
Lvl: 170 +
Królestwo: Jinno
Gildia: FuRRiaCii

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★☆

.•°*zєяσ sмυτқòω ,zєяσ zℓσѕςι.
ωyєbαηє ρσ ςαłσѕςι
< 33 ♥*°•.

☆ GG : 32345412 ★
DiamondGirl♥

Postprzez » niedziela, 6 maja 2012, 21:07

Postprzez cisiel22 » niedziela, 6 maja 2012, 21:31

Ja i tak na Eragonie pykam, ale żeby GM chodził i dedał graczy po miastach to już głęboka przesada -,-.
cisiel22

Postprzez Potega » niedziela, 6 maja 2012, 22:46

Dedanie jak to mówicie nie jest złośliwe poprostu dla zabawy a jeżeli są gracze których rozpiera duma ze są niepokonani a z GM padną to wtedy właśnie robią takie wielkie hallo :) Jakoś na Eragonmt2 GM,GA z poceniem nie byli w stanie mnie zabić .Sam w ten sposób po zostaniu GM bawię się z graczami i jakoś nikt nigdy nie narzeka a każdy ma z tego ubaw pośmiejemy się powygłupiamy porozmawiamy nikt niema nic przeciw ale widzę gracze na oMetin są najwyraźniej jacyś dziwni i bardzo sztywni i przypominam ze GM ma swoje własne robione przez siebie EQ żeby nie było niejasności :)

Pozdrawiam [GM]Potega :)eragonmt2
Potega

Postprzez DiamondGirl♥ » poniedziałek, 7 maja 2012, 07:48

Potega napisał(a):Dedanie jak to mówicie nie jest złośliwe poprostu dla zabawy a jeżeli są gracze których rozpiera duma ze są niepokonani a z GM padną to wtedy właśnie robią takie wielkie hallo :) Jakoś na Eragonmt2 GM,GA z poceniem nie byli w stanie mnie zabić .Sam w ten sposób po zostaniu GM bawię się z graczami i jakoś nikt nigdy nie narzeka a każdy ma z tego ubaw pośmiejemy się powygłupiamy porozmawiamy nikt niema nic przeciw ale widzę gracze na oMetin są najwyraźniej jacyś dziwni i bardzo sztywni i przypominam ze GM ma swoje własne robione przez siebie EQ żeby nie było niejasności :)

Pozdrawiam [GM]Potega :)eragonmt2
:mrgreen:

Hmmm to chyba właśnie GM chce się dowartościować, że dednie jakiegoś gracza.. ._.
Dobra, spoko pobawić się można nie ma sprawy; )
Ale najpierw GM by się wziął za serwa . ;]
A później zabawa ^.-
A i gracze oMetin nie są "dziwni i bardzo sztywni" Bo grają tam na serio zajeebisci ludzie ; ] .
Poprostu niektórych to może irytować ze GM bije innych, a wiadomo, że jego nikt nie dednie...
Pozdrawiam; )
Nick: DiamondGirl ™
Lvl: 170 +
Królestwo: Jinno
Gildia: FuRRiaCii

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★☆

.•°*zєяσ sмυτқòω ,zєяσ zℓσѕςι.
ωyєbαηє ρσ ςαłσѕςι
< 33 ♥*°•.

☆ GG : 32345412 ★
DiamondGirl♥

Postprzez Misiak » poniedziałek, 7 maja 2012, 09:40

Jestem tego samego zdania co koleżanka powyżej. A co do tych "dziwnych i sztywnych" ludzi to takich na tym serwerze nie poznałem:) naprawdę zajebisci ludzi między innymi właśnie koleżanka DiamondGirl, Furiatka jak też kolega LoG i wiele innych. A ty Potega nie poznałeś tam fajnych ludzi bo nie próbowałeś widocznie a są na wyciągnięcie ręki. Aha a co do eq to wiadomo że GM może sobie dać bony jakie tylko chce także to żadna zabawa. Pozdrawiam Misiek
Misiak

Postprzez Potega » poniedziałek, 7 maja 2012, 10:06

Ale wy naprawdę chyba nie macie pojęcia co może GM a co może GA
Gm nie możliwości dawania przedmiotów tworzenia ich przedewszystkim i macie racje nie znam graczy na oMetin
Moge tylko ewentualnie porównać sytyłacje idźcie sobie na forum Eragonamt2 i poszukajcie zgłoszeń że GA zabija ludzi w m1 gdzie wiem ze na eragonie jest wiecej graczy niż na oMetinie dlatego to MÓWI samo za siebie ,nigdy nie było podobnego zgłoszenia bo tam ludzie maja z tego zabawe
Jeżeli GA napisał ze po zmianie maszyny serwer bedzie stabilny to co ma jeszcze z tym serwerem robić jak wina jest maszyna a nie plików metina ?.Złożył zamówienie na nowa maszyne i oczywiście jak wszedzie jest określony czas na zrealizowanie zlecenia i chyba o tym wiecie.Gdyby nie robił nic serwer był by off juz od 22 Kwietnia ale mimo tego ze maszyna jest zwalona poświęca ten czas na ten reinstal serwerow więc docencie to w koncu jak dorośli ludzie :)
Potega

Postprzez Misiak » poniedziałek, 7 maja 2012, 11:23

No spoko rozumiem grałem na Eragonie ale się stoczył bo eq mi zabraliście. A może teraz jakaś dokładniejsza informacja kiedy serwer wkońcu będzie działał?
Misiak

Postprzez Hao » poniedziałek, 7 maja 2012, 11:48

Serwer jest nie dysponowany ja gram na swoich ulubionych i jeszcze mi płacą za to ;)
Życzę wytrwałości w czekaniu, z czasem serwer dojdzie do siebie.
Hao

Postprzez Potega » poniedziałek, 7 maja 2012, 12:01

Hao napisał(a):Serwer jest nie dysponowany ja gram na swoich ulubionych i jeszcze mi płacą za to ;)
Życzę wytrwałości w czekaniu, z czasem serwer dojdzie do siebie.

Pierwsze słysze żeby ktoś płacił komuś za to ze gra na jego serwerze Prosze pomyśl zanim coś palniesz :)
Potega

Postprzez cisiel22 » poniedziałek, 7 maja 2012, 12:54

Potega masz racje bo nie znam tam sytuacji jaka panowała :P.
Ale z tobą się fajnie bawi ;D.
Ale wczoraj musieli zamknąc serwa ;/
cisiel22

Postprzez » poniedziałek, 7 maja 2012, 12:54

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólna dyskusja